Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit78g13kcal1.2g1.7g0.2g1.5g
Nakki, keskiarvo 19g44kcal2.1g0.2g3.9g0g
Flora margariini 60, annos 10g4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen62g21kcal2.1g3.1g0g0g
Aurajuusto4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g264kcal13.4g15.4g16.6g3.2g
Valittu annoskoko173g132kcal6.7g7.7g8.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna86g66kcal3.4g3.9g4.2g0.8g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140