Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 15g12kcal0.2g2.5g0g0.5g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)31g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.4g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g20g69kcal5g12g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g285kcal12.4g40.4g8.4g7g
Valittu annoskoko173g142kcal6.2g20.2g4.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna86g71kcal3.1g10.1g2.1g1.8g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959