Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha33g57kcal6.3g0g3.3g0g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Kidneypapu, suolaliemessä24g27kcal1.9g4.3g0.1g1.9g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)13g55kcal2.8g0.1g4.9g0g
Paprika, punainen13g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g17g12kcal0.4g2.8g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g355kcal24.4g24g17g7g
Valittu annoskoko173g178kcal12.2g12g8.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna86g89kcal6.1g6g4.3g1.8g
Arvot/100g100g103kcal7.1g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057