Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g25g5kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g165kcal8.2g14.2g7.6g3.4g
Valittu annoskoko173g82kcal4.1g7.1g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna86g41kcal2.1g3.6g1.9g0.9g
Arvot/100g100g48kcal2.4g4.1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529