Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g1.6g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 67g54kcal1.1g11.3g0g2g
Lanttu 64g19kcal0.6g2.9g0.2g1.2g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g214kcal6.8g31.2g4.8g7.6g
Valittu annoskoko173g107kcal3.4g15.6g2.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna86g54kcal1.7g7.8g1.2g1.9g
Arvot/100g100g62kcal2g9g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951