Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 107g209kcal20g0g14.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.4g1.1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)19g13kcal2.9g0g0.1g0g
Tomaatti 13g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g21g26kcal1.7g1.2g1.5g0g
Tilli, tuore 5.4g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g507kcal49.8g3.6g32g0.6g
Valittu annoskoko173g253kcal24.9g1.8g16g0.3g
Annoskoko puolitettuna86g127kcal12.5g0.9g8g0.2g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641