Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 63g11kcal1.1g0.2g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5g18kcal0.6g3.5g0.1g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g222kcal5.2g13g15.8g3g
Valittu annoskoko173g111kcal2.6g6.5g7.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna86g55kcal1.3g3.3g4g0.8g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.8g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525