Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g53g50kcal0.3g11.7g0.3g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Soijakastike 3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g62g81kcal13.1g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g346kcal28.6g28.2g12g1.2g
Valittu annoskoko172g173kcal14.3g14.1g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna86g87kcal7.2g7.1g3g0.3g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451