Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.2g9kcal0g0g1g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Soijakastike 3.7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g235kcal20.8g7.8g12.6g1g
Valittu annoskoko172g117kcal10.4g3.9g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna86g59kcal5.2g2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6g2.3g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891