Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g23.9g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras8.7g23kcal0.7g4.5g0.1g1.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 29g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g731kcal57.6g14.8g49g3.4g
Valittu annoskoko172g366kcal28.8g7.4g24.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna86g183kcal14.4g3.7g12.3g0.9g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347