Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 42g29kcal6.1g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Appelsiini, kuorittu 28g13kcal0.2g2.5g0.1g0.6g
Salaatti, jäävuori tuore56g5.6kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Kurkku 20g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g14g31kcal3.8g0.1g1.7g0g
Hunaja 2g6.5kcal0g1.6g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen2g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g187kcal21.8g12.6g4.8g2.8g
Valittu annoskoko173g93kcal10.9g6.3g2.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna86g47kcal5.5g3.2g1.2g0.7g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029