Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g18g22kcal3.7g0g0.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g114kcal9.2g7.2g5g2.4g
Valittu annoskoko173g57kcal4.6g3.6g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna86g29kcal2.3g1.8g1.3g0.6g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.1g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251