Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 57g115kcal7.3g0.2g9.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK61g98kcal12.9g0.2g55.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)11g36kcal3g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g522kcal47.6g5g134.8g1.4g
Valittu annoskoko173g261kcal23.8g2.5g67.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna87g130kcal11.9g1.3g33.7g0.4g
Arvot/100g100g151kcal13.8g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832