Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)25g3.7kcal0.5g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g44g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Katkarapu 39g27kcal5.7g0g0.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g145kcal0.9g1.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g417kcal16.2g9g35.2g0.4g
Valittu annoskoko173g209kcal8.1g4.5g17.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna86g104kcal4.1g2.3g8.8g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.6g10.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678