Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g184g422kcal20.3g31.3g29.5g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g260g156kcal3.9g33.8g0.3g2.3g
Lanttu 72g21kcal0.7g3.3g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g106g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Valio voi15g108kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g1628kcal61.8g157.8g93.4g14.6g
Valittu annoskoko1720g814kcal30.9g78.9g46.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna860g407kcal15.5g39.5g23.4g3.7g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484