Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1810kcal3g1g202.8g0g
Suklaa tumma 299g1546kcal11.7g159.4g92.8g15.9g
Sokeri 529g2147kcal0g528.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g243g754kcal41.3g131.3g7.1g31.6g
Cashewpähkinä 125g716kcal24.9g23.4g57.8g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g14728kcal230.4g1688.4g777.2g103.8g
Valittu annoskoko1720g7364kcal115.2g844.2g388.6g51.9g
Annoskoko puolitettuna860g3682kcal57.6g422.1g194.3g26g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276