KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi528g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g396g1558kcal321g27.7g15.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 145g457kcal15.3g86.3g3.2g8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g132g753kcal30.1g25.8g65.5g7.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 86g278kcal24.9g6g17.2g26.3g
Kananmuna kuoreton 291g415kcal36.3g0.9g29.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 71g630kcal0g0g71.3g0g
Hiiva, 50g53g32kcal6.9g0.6g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g8244kcal869.2g294.6g406.2g84.4g
Valittu annoskoko1720g4122kcal434.6g147.3g203.1g42.2g
Annoskoko puolitettuna860g2061kcal217.3g73.7g101.6g21.1g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533