Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g332g1129kcal6.6g10g116.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g133g970kcal1.3g1.3g106.3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g199g757kcal57.8g0.2g57.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 332g210kcal10g15.9g11.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)27g2.7kcal0.4g0g0.2g22.6g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g27g0kcal0g0g0g26.6g
Riisijauho / -hiutale 183g660kcal14g144.8g1.3g1.8g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g56g42kcal2.8g6.8g0.3g39.5g
Leivinjauhe 66g117kcal3.5g25.1g0g0.3g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 199g58kcal1.9g9g0.8g3.8g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g149g170kcal26.9g1.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g8234kcal250.6g428.6g601.8g189.2g
Valittu annoskoko1720g4117kcal125.3g214.3g300.9g94.6g
Annoskoko puolitettuna860g2058kcal62.7g107.2g150.5g47.3g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656