Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 467g1602kcal47.6g326.8g5.6g16.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200g1417kcal1.5g0.8g159.6g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Sokeri120g486kcal0g119.6g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 479g144kcal13.8g17.2g0.5g0g
Puolukka 200g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Raparperi 160g54kcal1.1g8.8g0.2g2.2g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g7617kcal131.4g985.6g333.8g47.6g
Valittu annoskoko1720g3809kcal65.7g492.8g166.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna860g1904kcal32.9g246.4g83.5g11.9g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70068