Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2326g1762kcal43.5g358.6g4.7g23.3g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper1395g2233kcal153.5g181.4g97.7g0g
Sipuli (kuorittu)1395g377kcal18.1g67g2.8g23.7g
Punajuuri 1395g536kcal14g96.3g2.8g34.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 1163g388kcal7.3g65.9g2.3g30.2g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g2326g4837kcal69.8g144.2g441.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20263kcal612.4g1826.8g1104.4g224.2g
Valittu annoskoko10000g10132kcal306.2g913.4g552.2g112.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5066kcal153.1g456.7g276.1g56.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492