Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1124g237kcal13.5g38.2g2.2g23.6g
Lihaliemi laimennettu 75g14kcal0g2.2g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 450g996kcal78.7g0g76.4g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g23g79kcal0.4g20g0g0g
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3447g3412kcal186.4g121.2g243.2g47.2g
Valittu annoskoko1724g1706kcal93.2g60.6g121.6g23.6g
Annoskoko puolitettuna862g853kcal46.6g30.3g60.8g11.8g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893