Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 390g478kcal82.5g0g16.2g0g
Sipuli 131g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 53g40kcal2.4g6.8g0.1g0.5g
Oivariini, 60 (100g)7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g428g257kcal6.4g55.6g0.4g3.8g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Paprika punainen 132g39kcal1.2g5.9g0.5g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3447g2456kcal193.2g174.4g105.4g19.6g
Valittu annoskoko1724g1228kcal96.6g87.2g52.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna862g614kcal48.3g43.6g26.4g4.9g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236