Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g903g1716kcal135.5g0g135.5g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)301g181kcal3g13.5g12g0g
Korppujauho 151g551kcal15.8g112.7g1.6g8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 9g48kcal0g0g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 45g137kcal4g25g0.9g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g5624kcal330.4g370.8g312.8g40.4g
Valittu annoskoko1728g2812kcal165.2g185.4g156.4g20.2g
Annoskoko puolitettuna864g1406kcal82.6g92.7g78.2g10.1g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857