Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1117g851kcal21g173.2g2.2g11.2g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)399g160kcal16.4g21.2g2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Maustekurkku160g26kcal1.1g4.8g0.2g2.9g
Ruohosipuli, tuore20g5.4kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)10g2kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g2115kcal78.2g407.2g9g29.2g
Valittu annoskoko1728g1058kcal39.1g203.6g4.5g14.6g
Annoskoko puolitettuna864g529kcal19.6g101.8g2.3g7.3g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234