Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi320g2304kcal3.2g3.2g256g0g
Sokeri 416g1689kcal0g415.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g640g3718kcal140.2g60.8g323.8g66.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g16426kcal374.8g961.4g1231.8g133.2g
Valittu annoskoko1728g8213kcal187.4g480.7g615.9g66.6g
Annoskoko puolitettuna864g4107kcal93.7g240.4g308g33.3g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264606