Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 108g394kcal11.3g80.5g1.1g5.7g
Kananmuna kuoreton 237g338kcal29.6g0.7g24.2g0g
Sipuli (kuorittu)172g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha860g1428kcal163.4g0g86g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g344g939kcal68.8g3.4g72.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g6306kcal551.8g188.2g367.8g17.6g
Valittu annoskoko1728g3153kcal275.9g94.1g183.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna864g1577kcal138g47.1g92g4.4g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233