Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 151g96kcal0.8g17.9g0.6g6.8g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Peruna, vanha, kuorittu 328g250kcal6.2g50.8g0.7g3.3g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g133g501kcal40.3g77.2g3.4g3.2g
Grahamjauho 104g341kcal11g63.2g2.3g10.3g
Ruokasuola jodioitu 18g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 505g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g25g19kcal0.3g4.5g0.1g0g
Flora culinesse63g467kcal0g0g51.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g3612kcal122.4g471.8g119.2g67.6g
Valittu annoskoko1728g1806kcal61.2g235.9g59.6g33.8g
Annoskoko puolitettuna864g903kcal30.6g118g29.8g16.9g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237