Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 402g304kcal7.5g62g0.8g4g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper241g386kcal26.5g31.3g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.6g0.5g4.1g
Punajuuri 241g93kcal2.4g16.6g0.5g6g
Porkkana, keitetty, suolaton 201g67kcal1.3g11.4g0.4g5.2g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g402g836kcal12.1g24.9g76.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g3501kcal105.8g315.6g191g38.6g
Valittu annoskoko1728g1751kcal52.9g157.8g95.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna864g875kcal26.5g78.9g47.8g9.7g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492