Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g4167g15417kcal187.5g1291.7g1041.7g154.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1667g1833kcal383.3g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)521g141kcal6.8g25g1g8.9g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g2083g2917kcal160.4g250g145.8g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1563g313kcal9.4g54.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41240kcal1494.8g3242.8g2456.4g326.2g
Valittu annoskoko10000g20620kcal747.4g1621.4g1228.2g163.1g
Annoskoko puolitettuna5000g10310kcal373.7g810.7g614.1g81.6g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822