Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g1854g2966kcal333.6g63g157.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 232g2049kcal0g0g231.7g0g
Purjosipuli 1854g424kcal33.5g44.5g3.7g38.9g
Inkivääri, tuore, silputtu185g148kcal3.3g33g1.5g3.7g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g408g1264kcal34.7g236.5g20.4g0g
Vesi371g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka185g152kcal6.3g35.2g1.9g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g93g96kcal7.3g15.1g0.6g1.9g
Chili paprika punainen185g74kcal3.7g16.7g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1854g982kcal105.7g98.2g18.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g2780g389kcal52.8g11.1g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20001g17091kcal1161.8g1106.6g899.6g92.8g
Valittu annoskoko10000g8545kcal580.9g553.3g449.8g46.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4273kcal290.5g276.7g224.9g23.2g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171