Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 622g2279kcal65.3g466.1g6.4g33g
Kananmuna kuoreton 1369g1953kcal171.1g4.1g140.3g0g
Sipuli (kuorittu)996g269kcal12.9g47.8g2g16.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g45kcal3.4g7.1g0.3g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4978g8264kcal945.9g0g497.8g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g1991g5436kcal398.3g19.9g418.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36492kcal3193.8g1090g2130g101.6g
Valittu annoskoko10000g18246kcal1596.9g545g1065g50.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9123kcal798.5g272.5g532.5g25.4g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233