Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 292g70kcal5.3g6.4g0.9g6.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g292g59kcal1.8g11.1g0.9g4.1g
Kesäkurpitsa zucchini 292g53kcal1.6g7.3g1.2g2g
Oliiviöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g146g175kcal5g5.3g14.6g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g292g350kcal6.7g14g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3458g2428kcal134g105g157.4g31.6g
Valittu annoskoko1729g1214kcal67g52.5g78.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna865g607kcal33.5g26.3g39.4g7.9g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482