Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 26g187kcal0.2g0.1g21g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g26g129kcal0.9g16g6.6g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 28g112kcal0g27.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g127kcal3.8g25.9g0.4g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer2g6.6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g1209kcal17.6g142g62.4g2.6g
Valittu annoskoko173g604kcal8.8g71g31.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna87g302kcal4.4g35.5g15.6g0.7g
Arvot/100g100g350kcal5.1g41.1g18g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594