Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g19g13kcal2.2g0.7g0.1g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g100g335kcal13.8g64.1g2.3g6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g10g35kcal2.6g0.2g2.7g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g5g11kcal1g0.3g0.6g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g5g4.4kcal0.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g1024kcal41g132g36.8g12g
Valittu annoskoko173g512kcal20.5g66g18.4g6g
Annoskoko puolitettuna87g256kcal10.3g33g9.2g3g
Arvot/100g100g296kcal11.8g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149