Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato31g113kcal3.8g23.5g0.3g1.1g
Mozzarella juustoraaste, valio16g45kcal4.1g0g3.3g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g10g32kcal1.2g5.7g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l52g17kcal1.7g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g689kcal41.2g68.4g27.8g2.4g
Valittu annoskoko173g345kcal20.6g34.2g13.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna87g172kcal10.3g17.1g7g0.6g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.8g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264