Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)38g130kcal4.5g26.6g0.6g3.1g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen75g90kcal13.5g0.9g4.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia19g28kcal3.2g0g1.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g549kcal44.2g63.6g14.4g7.8g
Valittu annoskoko173g275kcal22.1g31.8g7.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna87g137kcal11.1g15.9g3.6g2g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927