Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Oivariini, 752.6g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g16g49kcal4.3g0.3g3.4g0g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti9g27kcal4.7g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g286kcal25.6g16.6g13.2g3.8g
Valittu annoskoko173g143kcal12.8g8.3g6.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna87g72kcal6.4g4.2g3.3g1g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096