Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Auringonkukansiemen 18g104kcal4g2.2g8.7g1g
Kurpitsansiemenet, kuivattu12g66kcal3g2.2g5.6g0.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.2g35kcal1.4g0.4g3g0.6g
Kaurahiutale 7g26kcal1g4g0.5g0.7g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g944kcal33g115.6g37.2g10.4g
Valittu annoskoko173g472kcal16.5g57.8g18.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna87g236kcal8.3g28.9g9.3g2.6g
Arvot/100g100g272kcal9.5g33.4g10.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316