Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g58g35kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Lanttu 8.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Ruokakerma Valio 5%36g22kcal0.4g1g1.8g0g
Oltermanni, perinteinen12g42kcal2.9g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g235kcal9.2g25g10.8g4.4g
Valittu annoskoko173g117kcal4.6g12.5g5.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna87g59kcal2.3g6.3g2.7g1.1g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207