Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu22g27kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 31g125kcal0g30.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 27g91kcal2.7g18.5g0.3g0.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen18g130kcal0g0g14.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g9g65kcal0.1g0.1g7.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g9g23kcal1.3g0.3g1.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g23g90kcal0g22.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g1125kcal13.4g149.6g51.8g3.6g
Valittu annoskoko173g562kcal6.7g74.8g25.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna87g281kcal3.4g37.4g13g0.9g
Arvot/100g100g325kcal3.9g43.2g15g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081