Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)1.6g3.6kcal0.3g0.2g0.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)7.8g37kcal0.9g0.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g148kcal4g15g7.6g2.8g
Valittu annoskoko173g74kcal2g7.5g3.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna87g37kcal1g3.8g1.9g0.7g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704