Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g38g8.2kcal0.4g1.7g0g0.7g
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.8g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa45g7.7kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g246kcal14.4g13.6g15g3.8g
Valittu annoskoko174g123kcal7.2g6.8g7.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna87g61kcal3.6g3.4g3.8g1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g3.9g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741