Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta75g113kcal15g0g6g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Ketsuppi, meira2.2g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g273kcal31.2g5g14.4g0.4g
Valittu annoskoko173g137kcal15.6g2.5g7.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna87g68kcal7.8g1.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160