Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g56g71kcal8.3g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz4.9g5kcal0g1.2g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g21g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g21g79kcal2.5g13.7g1.5g1.2g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g21g23kcal5g0.2g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%14g39kcal4g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g472kcal40.8g33.8g20.4g3.4g
Valittu annoskoko174g236kcal20.4g16.9g10.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna87g118kcal10.2g8.5g5.1g0.9g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.7g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366