Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 24g17kcal3.8g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g16g27kcal0.5g0.9g2.3g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g139kcal10.2g11.8g5g1.8g
Valittu annoskoko174g70kcal5.1g5.9g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna87g35kcal2.6g3g1.3g0.5g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.4g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334