Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 11g8.5kcal0.2g1.7g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 38g15kcal0.1g3.1g0g0.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.4g4.1kcal0.4g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.9g3.5kcal0g0.8g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g145kcal2.8g17.2g5.8g3.2g
Valittu annoskoko174g73kcal1.4g8.6g2.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna87g36kcal0.7g4.3g1.5g0.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g4.9g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548