Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka42g106kcal4.6g6.8g6.8g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g34g48kcal4.2g0.1g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Etikkapunajuuri 14g5kcal0.1g0.9g0g0.3g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g34g112kcal0.7g0.8g11.8g0g
Ranskankerma, Milbona28g82kcal0.6g0.8g8.4g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sinappi 4.5g5.9kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g734kcal21.4g23.6g61.6g1.2g
Valittu annoskoko174g367kcal10.7g11.8g30.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna87g184kcal5.4g5.9g15.4g0.3g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.8g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388