Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1120g853kcal21.1g173.6g2.2g11.2g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)400g160kcal16.4g21.2g2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Maustekurkku160g26kcal1.1g4.8g0.2g2.9g
Ruohosipuli, tuore20g5.4kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)10g2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3464g2120kcal78.4g408.2g9g29.2g
Valittu annoskoko1732g1060kcal39.2g204.1g4.5g14.6g
Annoskoko puolitettuna866g530kcal19.6g102.1g2.3g7.3g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234