Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g375g777kcal39g7.1g70.1g11.2g
Sipuli, tuore75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Selleri, annos 50g53g7.3kcal0.5g1.6g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 488g316kcal7.8g64.3g0.8g4.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g4.9g0g
Parsakaali, tuore, 257g173g52kcal7.9g3.5g0.5g2.8g
Kiinankaali raaka 100g173g31kcal2.8g4g0.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3465g2758kcal128.6g209g155.4g64.8g
Valittu annoskoko1733g1379kcal64.3g104.5g77.7g32.4g
Annoskoko puolitettuna866g689kcal32.2g52.3g38.9g16.2g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062