Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2457g4177kcal491.4g0g245.7g0g
Sipuli (kuorittu)1106g299kcal14.4g53.1g2.2g18.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1229g344kcal7.4g73.1g2.5g30.7g
Tomaattimurska 2457g722kcal13.8g130.2g4.9g46.7g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g246g140kcal9.1g24.8g0.5g0g
Rypsiöljy 49g435kcal0g0g49.1g0g
Vesi1843g0kcal0g0g0g0g
Punaviini614g430kcal1.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13093kcal1075.8g562.4g609.8g192.4g
Valittu annoskoko10000g6546kcal537.9g281.2g304.9g96.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3273kcal269g140.6g152.5g48.1g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608